صادق ورمزیار سرمربی تیم فوتسال ارم کیش قم به خبرنگار مهر در قم گفت: به زودی با حاج محمد شفیعی رئیس باشگاه ارم کیش جلسه خواهم گذاشت و در مورد مدیریت ارم کیش صحبتهای نهایی را خواهم کرد و این مسئله باید شفاف سازی شود.
سرمربی ارم کیش در مورد بازیکنان فصل گذشته ارم کیش گفت: اینها بازیکنان ارم کیش هستند و با شروع تمرینات حتما از اینها استفاده میکنیم و احتمال دارد که چند تن از این بازیکنان از ارم کیش جدا شوند.
ورمزیار در مورد برادران حسن زاده، سعید قاسمی و امیردام گفت: اینها بازیکنان ارزشمندی هستند و باشگاه باید نظر این بازیکنان را جلب کند.
سرمربی ارم کیش در مورد شروع تمرینات ارم کیش گفت: تمرینات از نیمه دوم اردیبهشت ماه به طور جدی شروع خواهد شد و ما در مرحله تست گیری چندین بازیکن جوان را شناسایی کردیم که در آینده میتوانند حسن زادهای دیگری باشند و دراین راستا هواداران و مردم باید به این بازیکنان جوان اعتماد کند.
وی در خصوص دستیاران خود گفت: در حال بررسی هستم و به زودی اعلام خواهم کرد.


نظر شما